Termeni și Conditii

Termeni și condiții

Acest document stabilește termenii și condițiile în care puteți utiliza site-ul www.pitagoracugir.ro

Accesul și utilizarea site-ului se face sub autoritatea acestor reguli, în termenii și condițiile de mai jos. Utilizarea site-ului și accesul la serviciile oferite de acesta presupune implicit acceptarea acestor termeni și condiții.

Site-ul pitagoracugir.ro este proprietatea ASOCIAȚIA PENTRU ȘTIINȚĂ ȘI PROGRES „PITAGORA”, C.I.F.: 34078047, Cugir, Alba, România. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul pitagoracugir.ro.

Scopul permis pentru utilizarea site-ului este obtinerea de informatii. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea ASOCIAȚIA PENTRU ȘTIINȚĂ ȘI PROGRES „PITAGORA” sau a partenerilor sai.

Dreptul de copyright pentru textele si imaginile existente pe acest site este detinut de ASOCIAȚIA PENTRU ȘTIINȚĂ ȘI PROGRES „PITAGORA”. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita, prin acord scris.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea materialelor puse la dispozitie de ASOCIAȚIA PENTRU ȘTIINȚĂ ȘI PROGRES „PITAGORA” prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

Nu sunt permise:

– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;

– incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;

– folosirea oricaror adrese de e-mail sau alte informatii publicate prin intermediul site-ului fara acordul scris al posesorilor lor.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.


Site-ul își rezerva dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziția vizitatorilor și a utilizatorilor prin intermediul acestui site, cu sau fară o notificare prealabilă.

Site-ul nu este răspunzător față de utilizatori, orice terță persoană fizică sau juridică sau instituție pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului. Se pot schimba în orice moment conținutul și condițiile de folosire a site-ului. Noile condiții devin valabile în momentul în care au fost făcute publice prin înscriere în acest site.

Site-ul își rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli în orice moment. Orice modificare va fi făcută publică în această pagină și va intra efectiv în vigoare din momentul postării ei pe site.

 

Donatii online – Plata prin card
Procesarea donatiilor online se face de pe o pagina securizata prin intermediul procesatorului de plati.
Toate donatiile prin card sunt necomisionate pentru persoanele care fac donatiile.

Donatii prin cont bancar
Toate donatiile prin cont bancar pot fi facute doar in lei(RON) in contul bancar specificat.

 

Orice plangere sau litigiu determinate sau legate de utilizarea acestui site, a continutului sau sau a materialelor prezentate vor fi guvernate de catre legislatia romana in vigoare si supuse spre solutionare instantelor judecatoresti competente de pe teritoriul Romaniei, in cazul in care rezolvarea acestora nu este posibila pe cale amiabila.
 
Termenii si conditiile de utilizare a acestui site pot fi modificate oricand fara o notificare prealabila. Sunteti de acord sa recititi aceasta sectiune a site-ului in mod regulat, iar accesul dvs. continuu sau utilizarea acestui site vor constitui dovada ca ati fost de acord cu aceste schimbari.
 
Daca aveti intrebari cu privire la aceste mentiuni va rugam sa ne contactati.